Reglement & Inzenden

In het bijgevoegde pdf-bestand staat het volledige Reglement Nijmeegse Literatuurprijs 2018. Hoe je kunt inzenden staat ook precies in het reglement beschreven. We vragen belangstellenden om kennis te nemen van het volledige reglement.  Wie inzendt, wordt geacht van dit reglement op de hoogte te zijn.

In het kort
De Nijmeegse Literatuurprijs staat open voor iedereen die woont, werkt of studeert in Nijmegen of directe omgeving. Alle genres, van verhalen tot gedichten, van columns tot songteksten, zijn toegestaan.  Je mag maar één keer inzenden. Een inzending bestaat uit één tekst van maximaal 1000 woorden, of uit 3 gedichten.

Prijzen
Er worden geldprijzen uitgereikt en de winnende inzending wordt gepubliceerd.  De winnende auteur wordt uitgenodigd om op te treden op het Nijmeegs Boekenfeest en krijgt een passende schrijfcursus of workshop aangeboden.

Belangrijke data
Inzendingen zijn welkom van 1 september tot en met 31 oktober 2018.
Voor iedere inzending is inschrijfgeld verschuldigd. Het inschrijfgeld dient uiterlijk drie werkdagen na sluiting van de inzendtermijn op de rekening van de organisatie te zijn bijgeschreven.
De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op op vrijdag 14 december, in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen.

Vragen over het reglement kunnen gemaild worden aan: info@nijmeegseliteratuurprijs.nl

Plaats een reactie