Hoe bereid je je voor op de Nijmeegse Literatuurprijs?

Voor wie wil meedingen naar de Nijmeegse literatuurprijs is er de komende tijd nog een aantal mogelijkheden om je schrijfvaardigheid te vergroten of commentaar op je werk te krijgen.

Op zaterdag 6 september kun je proeven van het nieuwe literaire seizoen tijdens de Letterbrouwerij in bibliotheek De Mariënburg. Deze dag heeft een rijk en gevarieerd programma, waaronder schrijfworkshops van de Lindenberg en Op ruwe planken. Het volledige programma vind je hier.

Voor professioneel commentaar op je eigen poëzie kun je terecht bij de stadsdichter van Nijmegen, Marijke Hanegraaf. Elke tweede zaterdag van de maand houdt zij spreekuur in de Bibliotheek De Mariënburg. Lees er hier alles over.

Schrijvers van korte verhalen kunnen op 2 oktober terecht bij de workshop ‘Korte verhalen schrijven’. In deze workshop doorloop je samen met auteur Frank Norbert Rieter het hele proces van schrijven: van eerste idee tot eerste lezer. Meer informatie vind je hier op de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid en hier op de website van Frank Norbert Rieter.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .